Program premiowy Jak zdobywać punkty?
Encyklopedia gotowania 03/2014. Najlepsze przepisy na dania z woka i patelni
Autor: Praca zbiorowa
1259 pkt
Autor: Praca zbiorowa
1259 pkt
Potrawy z patelni i woka to świetny pomysł, gdy mamy mało czasu albo wracamy do domu głodni i zmęczeni, marząc o szybkim smacznym posiłku. Świetnie sprawdzają się, gdy trzeba zużyć resztki z obiadu lub ciepłej kolacji – wystarczy pomysł, jak je przyprawić, co jeszcze dorzucić, by stworzyć oryginalne danie. Na patelni zmieści się bowiem (prawie) wszystko. W tej książeczce znajdą Państwo ponad 160 przepisów z wykorzystaniem najróżniejszych składników – od smażonych jajek przez mięso, wędliny, ryby po warzywa, a nawet owoce.
Dobrze jest mieć w domu naprawdę dużą, teflonową patelnię lub wok, na których można smażyć potrawy dla kilku osób. Taki obiad lub gorącą kolację można stworzyć w 10–20 min.
Dobrze jest mieć w domu naprawdę dużą, teflonową patelnię lub wok, na których można smażyć potrawy dla kilku osób. Taki obiad lub gorącą kolację można stworzyć w 10–20 min.
- oprawa: Oprawa miękka
- wymiary: 142 x 202
- liczba stron: 176
- data rozpoczęcia sprzedaży: 2014-04-23
- PKWiU: ex 58.11.1
- ISBN: 978-83-7839-753-3
« wróć do listy nagród
« zobacz wszystkie nagrody
« Wróć do wszystkich nagród |