Bas - Centrum Tłumaczeń Profesjonalnych

CENTRUM TŁUMACZEŃ
PROFESJONALNYCH

Program premiowy Jak zdobywać punkty?

Encyklopedia gotowania 03/2014. Najlepsze przepisy na dania z woka i patelni
Autor: Praca zbiorowa

1259 pkt




Potrawy z patelni i woka to świetny pomysł, gdy mamy mało czasu albo wracamy do domu głodni i zmęczeni, marząc o szybkim smacznym posiłku. Świetnie sprawdzają się, gdy trzeba zużyć resztki z obiadu lub ciepłej kolacji – wystarczy pomysł, jak je przyprawić, co jeszcze dorzucić, by stworzyć oryginalne danie. Na patelni zmieści się bowiem (prawie) wszystko. W tej książeczce znajdą Państwo ponad 160 przepisów z wykorzystaniem najróżniejszych składników – od smażonych jajek przez mięso, wędliny, ryby po warzywa, a nawet owoce.
Dobrze jest mieć w domu naprawdę dużą, teflonową patelnię lub wok, na których można smażyć potrawy dla kilku osób. Taki obiad lub gorącą kolację można stworzyć w 10–20 min.


  • oprawa: Oprawa miękka
  • wymiary: 142 x 202
  • liczba stron: 176
  • data rozpoczęcia sprzedaży: 2014-04-23
  • PKWiU: ex 58.11.1
  • ISBN: 978-83-7839-753-3

« wróć do listy nagród
« zobacz wszystkie nagrody
« Wróć do wszystkich nagród