Program premiowy Jak zdobywać punkty?
Encyklopedia Gotowania 02/2014. Najlepsze przepisy na dania ze schabu i golonki
Autor: Praca zbiorowa
1259 pkt
Autor: Praca zbiorowa
1259 pkt
Schab to nie tylko pieczeń czy kotlet schabowy. Z dobrze przyrządzonego schabu przygotujemy pyszny codzienny obiad lub wykwintne potrawy na wyjątkowe okazje. W książce proponujemy zarówno tradycyjne przepisy, jak i nowe, ale wypróbowane pomysły na dania ze schabu środkowego, karkowego z kością i bez kości oraz szynki, golonki i żeberek.
W książce zamieszczamy także informacje o tym, jakie mięso wybrać, jak je przygotować, obsmażać, piec w piekarniku, smażyć na patelni, gotować i dusić, aby było soczyste, aromatyczne i pełne smaku. Pokazujemy ponad 160 przepisów na bardzo urozmaicone dania, w których proponujemy, jak wzbogacać smak mięsa, łącząc je z warzywami lub owocami.
W książce zamieszczamy także informacje o tym, jakie mięso wybrać, jak je przygotować, obsmażać, piec w piekarniku, smażyć na patelni, gotować i dusić, aby było soczyste, aromatyczne i pełne smaku. Pokazujemy ponad 160 przepisów na bardzo urozmaicone dania, w których proponujemy, jak wzbogacać smak mięsa, łącząc je z warzywami lub owocami.
- oprawa: Oprawa miękka
- wymiary: 142 x 202
- liczba stron: 176
- data rozpoczęcia sprzedaży: 2014-03-03
- PKWiU: ex 58.11.1
- ISBN: 978-83-7839-732-8
« wróć do listy nagród
« zobacz wszystkie nagrody
« Wróć do wszystkich nagród |