Bas - Centrum Tłumaczeń Profesjonalnych

CENTRUM TŁUMACZEŃ
PROFESJONALNYCH

Program premiowy Jak zdobywać punkty?

Encyklopedia Gotowania 02/2014. Najlepsze przepisy na dania ze schabu i golonki
Autor: Praca zbiorowa

1259 pkt




Schab to nie tylko pieczeń czy kotlet schabowy. Z dobrze przyrządzonego schabu przygotujemy pyszny codzienny obiad lub wykwintne potrawy na wyjątkowe okazje. W książce proponujemy zarówno tradycyjne przepisy, jak i nowe, ale wypróbowane pomysły na dania ze schabu środkowego, karkowego z kością i bez kości oraz szynki, golonki i żeberek.
W książce zamieszczamy także informacje o tym, jakie mięso wybrać, jak je przygotować, obsmażać, piec w piekarniku, smażyć na patelni, gotować i dusić, aby było soczyste, aromatyczne i pełne smaku. Pokazujemy ponad 160 przepisów na bardzo urozmaicone dania, w których proponujemy, jak wzbogacać smak mięsa, łącząc je z warzywami lub owocami.


  • oprawa: Oprawa miękka
  • wymiary: 142 x 202
  • liczba stron: 176
  • data rozpoczęcia sprzedaży: 2014-03-03
  • PKWiU: ex 58.11.1
  • ISBN: 978-83-7839-732-8

« wróć do listy nagród
« zobacz wszystkie nagrody
« Wróć do wszystkich nagród