Bas - Centrum Tłumaczeń Profesjonalnych

CENTRUM TŁUMACZEŃ
PROFESJONALNYCH

Program premiowy Jak zdobywać punkty?

Ciasta zawsze udane. Biszkoptowe, drożdżowe, kruche
Autor: Praca zbiorowa

4095 pkt




Często strach przed nieudanym wypiekiem powstrzymuje nas od zabrania się do pieczenia. Gotowanie często wydaje się łatwiejsze niż pieczenie. Postanowiliśmy więc przybliżyć Państwu temat pieczenia i przygotowaliśmy książkę z przepisami na ciasta, które naszym zdaniem, zawsze się udają, jeśli tylko trzymamy się – przynajmniej na początku – przepisu.
Dzięki obszernemu wstępowi dotyczącemu pieczenia i przygotowania ciast drożdżowych, kruchych, biszkoptów oraz ciasteczek dowiecie się Państwo, jakie produkty są najlepsze, ile czasu należy piec różne ciasta, które ciasta wstawiamy do nagrzanego piekarnik, a także jak przygotować poszczególne rodzaje ciast.
Dodaliśmy także rozdział z przepisami na ciasta bez pieczenia, ponieważ nie tylko zawsze się udają, ale szybko się je przygotowuje i nie trzeba piec.


  • oprawa: Oprawa twarda
  • wymiary: 170 x 241
  • liczba stron: 384
  • data rozpoczęcia sprzedaży: 2014-11-13
  • PKWiU: ex 58.11.1
  • ISBN: 978-83-7961-075-4

« wróć do listy nagród
« zobacz wszystkie nagrody
« Wróć do wszystkich nagród