Bas - Centrum Tłumaczeń Profesjonalnych

CENTRUM TŁUMACZEŃ
PROFESJONALNYCH

Program premiowy Jak zdobywać punkty?

Encyklopedia Gotowania 05/2014. Najlepsze przepisy na naleśniki i omlety
Autor: Praca zbiorowa

1259 pkt




Naleśniki delikatne, cienkie, a może z owocami? A jeśli omlet – to puszysty, miękki i grubiutki. Lubimy naleśniki i omlety, czasem naleśniki przerabiamy na krokiety, czasem jemy na słodko, a innym razem z nadzieniem wytrawnym lub pikantnym. Zawsze jednak smakują pysznie. Naleśniki i omlety dają wiele możliwości smakowych.
W tej książce mamy 160 propozycji na dania, w których podstawą są naleśniki i omlety. Znajdą tu Państwo przepisy na najróżniejsze ciasta naleśnikowe, a także niepowtarzalne farsze. Nie poprzestaliśmy na szpinaku i serze. Proponujemy naleśniki z kapustą, wątróbką czy kaszą gryczaną. Wiele z nich można również wykorzystać do przygotowania pierogów. Podobnie rzecz się ma z omletami. Podpowiadamy, jak je przygotować i co do nich dodać.


  • oprawa: Oprawa miękka
  • wymiary: 142 x 202
  • liczba stron: 176
  • data rozpoczęcia sprzedaży: 2014-10-13
  • PKWiU: ex 58.11.1
  • ISBN: 978-83-7961-005-1

« wróć do listy nagród
« zobacz wszystkie nagrody
« Wróć do wszystkich nagród