Bas - Centrum Tłumaczeń Profesjonalnych

CENTRUM TŁUMACZEŃ
PROFESJONALNYCH

Opinie klientów BAS,
zbierane na bieżąco na podstawie Ankiety Satysfakcji Klienta
  • Magda S. - opinia dodana 21-11-2018
    Klient współpracuje od 24-11-2017
    Średnia ocena klienta:
    (4)
    terminowość, jakość obsługi, fachowość affffffffffffffffffffffffffffffffffffddddffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Andrzej K. - opinia dodana 01-03-2018
    Klient współpracuje od 21-02-2018
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    Bardzo wysoka jakość polecam.Szybka profesjonalna realizacja. ..........................................................................................................................................................................................................................................................................
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Aleksandra L. - opinia dodana 10-02-2018
    Klient współpracuje od 27-12-2017
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    wspolpraca z firma bas przebiega bez zarzutów, bardzo mili, pomocni konsultanci terminowo, jakość tłumaczeń dobra
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Ludmiła L. - opinia dodana 29-01-2018
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    tłumaczenie wykonane w bardzo dobrym czasie i dobrze, łatwy serwis do składania zleceń. Dobrze, że można przejrzeć wcześniejsze zlecenia i wszystko w jednym miejscu
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Marta Z. - opinia dodana 25-01-2018
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    zawsze mogę liczyć na tłumaczenia BAS dostaję dokumenty na czas, kontakt jest zawsze na poziomie, sama strona internetowa jest bardzo wygodna i przyjazna klientowi
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Pawel M. - opinia dodana 13-01-2018
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Świetna współpraca,bezproblemowy kontakt.Bardzo szybki czas realizacji zamówienia.Jestem bardzo zadowolony.
    Branża klienta: klient indywidualny pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Dorota K. - opinia dodana 11-01-2018
    Klient współpracuje od 14-06-2012
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    Bardzo wygodny w obsłudze system zleceń elektronicznych, niezwykle miła i fachowa obsługa. Możliwość załatwienia sprawy od ręki, przez telefon i mejla, bez ruszania się od biurka. Kurier przywozi tłumaczenie. Super!
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Marta F. - opinia dodana 05-01-2018
    Klient współpracuje od 17-08-2016
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Współpraca jest bardzo dobra. Wysoka jakość obsługi, tłumaczenia wykonywane szybko, sprawnie i zawsze w terminie.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Arkadiusz P. - opinia dodana 03-01-2018
    Klient współpracuje od 14-03-2016
    Średnia ocena klienta:
    (4.25)
    Wszystkie kryteria są spełnione. Realizacja zleceń jest zawsze terminowa i bezproblemowa. BAS uwzględnia także specyficzny przebieg procesu dokumentacji, przekazywanej do tłumaczenia co bardzo ułatwia nam zrealizowanie tego procesu. Firma jest godna polecenia.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Elżbieta G. - opinia dodana 08-12-2017
    Klient współpracuje od 16-03-2016
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    super, wspaniała obsługa :), duża dostępność, szybkość reakcji na wykonanie zlecenia, wsparcie w trakcie realizacji projektu, pogoni i zawsze pomocni konsultanci z obsługi. :) :) :)
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Monika P. - opinia dodana 13-11-2017
    Klient współpracuje od 09-01-2017
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    jakość i terminowość na wysokim poziomie, rozwiązania informatyczne i system premiowania jeszcze moim zdaniem do dalszych starań ale w chwili obecnej poziom zadawalający.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Zofia K. - opinia dodana 16-10-2017
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    system elektroniczny składania zleceń bardzo prosty, intuicyjny. Pozwala śledzić zaawansowanie prac. Wszystko bez zarzutu.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Igor M. - opinia dodana 02-10-2017
    Klient współpracuje od 16-08-2017
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    Wszystko sprawnie i szybko. Wysoka dbałość o klienta. Platforma to dodawania nowych zgłoszeń jest intuicyjna. Problemem jest tylko ,że załączniki ,które dodaje nie są widoczne dla Was. Wysoko oceniam kontakty z obsługą klienta i terminowość zleceń
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Katarzyna T. - opinia dodana 02-10-2017
    Klient współpracuje od 25-04-2017
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    szybki feedback, dobra jakosc tlumaczen. Problemy byly realizowae szybko. Preznetacja zostala wyslana w tterminie.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Paulina L. - opinia dodana 29-09-2017
    Klient współpracuje od 21-06-2017
    Średnia ocena klienta:
    (4)
    Jeśli chodzi o jakość obsługi i kontakt z konsultantami - bez zastrzeżeń. Niestety system przesyłania plików jest zawodny - b często dodając plik z tekstem do tłumaczenia okazywało się, że nie załączał się do zlecenia.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Justyna G. - opinia dodana 29-09-2017
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (4.5)
    bardzo szybko, bardzo sprawnie, poprawnie,firma i tłumacze godni polecenia, zapewne skorzystam w przyszłości
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Jolanta D. - opinia dodana 30-08-2017
    Klient współpracuje od 04-04-2007
    Średnia ocena klienta:
    (3.75)
    terminowość, jakość tłumaczeń i jakość obsługi przez konsultantów, fachowość, szybkość realizacji, rozwiązania informatyczne
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Katarzyna O. - opinia dodana 17-08-2017
    Klient współpracuje od 11-08-2010
    Średnia ocena klienta:
    (4.5)
    Bez zarzutu, dlatego korzystam od dawna :) Szybkie i fachowe tłumaczenia. Ciekawy program lojalnościowy
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Anna R. - opinia dodana 04-08-2017
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Współpracę oceniam bardzo dobrze za Bardzo Dobry i szybki kontakt , wygodny dojazd , firma godna polecenia ,żadnych problemów ,
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Paulina P. - opinia dodana 28-07-2017
    Klient współpracuje od 12-08-2016
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Bardzo dobra i pomocna obsługa. Tłumaczenia zawsze były realizowane w terminie. Szybki i prosty w obsłudze system elektronicznych zleceń.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Karol K. - opinia dodana 14-06-2017
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Szybka i profesjonalna usługa, dobry kontakt w miłej atmosferze. Serdecznie polecam, na pewno skorzystam przy najbliższej okazji.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Sylwia S. - opinia dodana 05-06-2017
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    To najlepsza firma z jaką współpracowałam.Mogę polecić każdemu kto szuka profesjonalnej obsługi. Rzetelna , miła konsultantka zadzwoniła po 15 minutach od wysłania zgłoszenia.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Paulina T. - opinia dodana 02-06-2017
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Profesjonalna i miła obsługa. dokładna informacja o oferowanej usłudze. łatwośc elektronicznego składania zleceń, szybka wycena.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Kamila B. - opinia dodana 29-05-2017
    Klient współpracuje od 14-02-2017
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    Terminowe otrzymywanie tłumaczeń jest priorytetem. Podoba mi się archiwizacja gdyż w każdej chwili mogę sprawdzić bo było tłumaczone. Zobaczymy czy sprawnie pójdzie rozbijanie faktur na 2 spółki.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Grażyna Z. - opinia dodana 19-05-2017
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Dotychczasowa współpraca z Państwem to wielka przyjemność. Usługa jest wykonywana w sposób profesjonalny, a kontakt z pracownikiem opiera się na miłej i życzliwej atmosferze. Terminy wykonania usługi zawsze są dotrzymywane.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Agnieszka B. - opinia dodana 18-05-2017
    Klient współpracuje od 25-02-2009
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Z BAS zawsze jest na czas:-) Od lat współpracujemy z BAS pod kątem tłumaczeń. Każde zlecenie zrealizowane jest terminowo i rzetelnie. Elektroniczny system zleceń wprowadzony kilka lat temu fantastycznie spełnia rolę pośrednika wymiany korespondencji, która nie znika (jest archiwizowana) jest czytelna dla obu stron i daje szansę na ponowne odtwarzanie dokumentów zapisanych na koncie. Gorąco polecam'y!
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Michał P. - opinia dodana 19-04-2017
    Klient współpracuje od 07-07-2016
    Średnia ocena klienta:
    (4)
    Bardzo dobre zdanie, terminowość,dobra jakość. lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Anna M. - opinia dodana 11-04-2017
    Klient współpracuje od 05-04-2017
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Doskonała współpraca z konsultantem bardzo dobra jakość tłumaczeń. Dobra szybkość realizacji zlecenia.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Dagmara S. - opinia dodana 31-03-2017
    Klient współpracuje od 23-03-2017
    Średnia ocena klienta:
    (4.25)
    Biuro Bas jest zdecydowanie miejscem godnym polecenia każdemu, dla kogo liczy sie profesjonalizm w każdym tego słowa znaczeniu.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Agnieszka S. - opinia dodana 31-03-2017
    Klient współpracuje od 22-10-2007
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Jakość usług na najwyższym poziomie. Profesjonalizm tłumaczeń oraz terminowość. Firma godna polecenia.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Sylwia K. - opinia dodana 29-03-2017
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Bardzo dobry kontakt z pracownikami firmy, szybka realizacja zlecenia, bardzo dobra jakość zleconych usług.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Iwona B. - opinia dodana 23-03-2017
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Bardzo dobra współpraca. Wszystko odbyło się zgodnie z ustaleniami, w wyznaczonym czasie przy ciągłym kontakcie pomiędzy klientem a firmą. Firma godna polecenia.
    Branża klienta: klient indywidualny pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Agnieszka K. - opinia dodana 22-03-2017
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Firma naprawdę z pełnym profesjonalizmem podchodzi do powierzonych tłumaczeń. Tłumaczenia są dokładne, szybkie i na odpowiednim poziomie.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Angelika K. - opinia dodana 02-03-2017
    Klient współpracuje od 21-12-2016
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Jestem bardzo zadowolona z usług świadczonych przez BAS. Biuro zawsze oddaje tłumaczenia w terminie i za każdym razem są one świetnej jakości! Konsultanci są zawsze mili i sympatyczni, a przy tym bardzo profesjonalni.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Paweł J. - opinia dodana 02-03-2017
    Klient współpracuje od 18-11-2011
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Doceniam szybkość i fachowość w realizacji zleconych tłumaczeń. Zapychacz do 100 słów: Szeroki asortyment produktów BASF i ugruntowaną wiedzę fachową w zakresie chemikaliów specjalistycznych łączymy z know-how w najróżniejszych gałęziach przemysłu włókienniczego. Dzięki doskonałej znajomości naszych klientów i ich problemów możemy oferować „szyte na miarę” rozwiązania. Bliskość z klientem oznacza dla nas, że - na życzenie – macie Państwo do czynienia tylko z jednym partnerem na miejscu. Oferujemy jeszcze więcej: kontakt osobisty, profesjonalny serwis, krótkie terminy dostaw i rozwiązania, dostosowane do indywidualnych potrzeb. Bezpośrednio i bez „okrężnych dróg”. Wieloletnie doświadczenie w branży i doskonałe produkty pozwalają nam być kompetentnym partnerem przemysłu włókienniczego. Naszych odbiorców wspieramy we wszystkich istotnych etapach produkcji – oferując klejonki i środki do obróbki wstępnej, rozjaśniacze optyczne i środki pomocnicze do barwienia, środki wykończalnicze i apreterskie, chemikalia i pigmenty do druku oraz inne wyspecjalizowane środki. Np. takie „klasyki”, jak Ultraphor® lub innowacyjne, nanotechnologiczne środki do powleczeń.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Monika N. - opinia dodana 15-02-2017
    Klient współpracuje od 13-02-2017
    Średnia ocena klienta:
    (3.5)
    Szybki termin realizacji zleceń, bardzo dobra jakość obsługi, zrozumienie potrzeb klienta. ...............................................................................................................................
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Marta Z. - opinia dodana 10-02-2017
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    bardzo dobra, miły kontakt, szybkie działanie, cena adekwatna do jakości, bardzo miłe Panie konsultantki :-)
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Monika M. - opinia dodana 07-02-2017
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Tłumaczenia robione są bardzo rzetelnie, szybko, ceny przystępne. Pracownicy biura bardzo uprzejmi i przesympatyczni. DZIĘKUJĘ
    Branża klienta: klient indywidualny pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Magdalena . - opinia dodana 16-01-2017
    Klient współpracuje od 17-10-2016
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    Wszystkie zlecenia zrealizowane w terminie, bardzo pomocni konsultanci, brak problemów w kontakcie. Na plus również system premiowy, który przywiązauje klienta do Państwa firmy na dłużej. Niektóre z tłumaczeń zawierały drobne błędy. Sugerowałabym sprawdzzanie tłumaczy.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Anna R. - opinia dodana 06-01-2017
    Klient współpracuje od 03-06-2016
    Średnia ocena klienta:
    (3.75)
    ogolnie jestem zadowolona. tlumaczenia wykonywana sa na czas. Brakuje bardzo mozliwosci placenia karta platnicza na miejscu.
    Branża klienta: klient indywidualny pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Paulina B. - opinia dodana 19-12-2016
    Klient współpracuje od 04-11-2016
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    Tłumaczenia są przesyłane w terminie. Składanie zamówień niezwykle wygodne a kontakt z konsultantami jak najbardziej pozytywny.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Robert M. - opinia dodana 19-12-2016
    Klient współpracuje od 13-03-2008
    Średnia ocena klienta:
    (3.5)
    Tak trzymać. Tłumaczenia zawsze były OK. Trochę drogo w porównaniu do konkurencji ale terminowo i na czas. Nagrody w programie powinny być trochę lepsze i większy wybór.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Joanna W. - opinia dodana 02-12-2016
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Bezproblemowe zlecenie tłumaczenia, profesjonalna obsługa przypisanego do zlecenia konsultanta. Jasne ustalenie terminu realizacji. Odpowiedź na każde pytanie, indywidualne dopasowanie oferty. Współpraca z Państwem to była przyjemność.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Agnieszka M. - opinia dodana 01-12-2016
    Klient współpracuje od 01-06-2015
    Średnia ocena klienta:
    (4.25)
    Cenię Bas za jakoś obsługi, terminowość oraz fachowość wykonywania zadań. Dodatkowo na korzyść Bas przemawia łatwość zlecania tłumaczeń dzięki stronie internetowej oraz posiadanie archiwum. Jesteście wyjątkowi !
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Weronika S. - opinia dodana 18-11-2016
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    Niektóre specjalistyczne określenia były przetłumaczone nieco w inny sposób. Jednak całość współpracy na plus.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Joanna O. - opinia dodana 15-11-2016
    Klient współpracuje od 22-06-2015
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Jesteśmy długoletnim klientem wcześniej etłumacz.pl dlatego sam staż naszej współpracy jest potwierdzeniem że Państwa firma realizuje nasze zlecenia na najwyższym poziomie i w pełni odpowiada naszym oczekiwaniom.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Barbara S. - opinia dodana 26-10-2016
    Klient współpracuje od 15-04-2016
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    termminowość , jakoś obsługi, fachowość, rozwiazania informatyczne ...............................................
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Anna Ś. - opinia dodana 24-10-2016
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    Bardzo lubię z Wami współpracować przede wszystkim ze względu na błyskawicznie realizowane zlecenia.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Magdalena S. - opinia dodana 14-10-2016
    Klient współpracuje od 18-11-2015
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Jakoś obsługi jak równie terminowość oraz fachowość wykonywania zadań jest wykonywana z duż ą skrupulatnością przez pracowników BASA
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Aneta W. - opinia dodana 13-10-2016
    Klient współpracuje od 22-06-2008
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    rzetelna obsługa, godna polecenia terminowo realizowane tłumaczenia spełniające kryteria zlecającego
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Mariola D. - opinia dodana 05-10-2016
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Firma bardzo solidna i wiarygodna. Stabilna- ten sam dobry poziom, kontaktowość i niezawodna deklaracja współpracy od lat.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Dorota D. - opinia dodana 29-09-2016
    Klient współpracuje od 17-05-2007
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Z usług BAS korzystamy od 17 lat, ponieważ BAS to firma dysponująca wysokiej klasy ekspertami- tłumaczami, którzy radzą sobie nawet z najtrudniejszymi zleceniami nie tylko pod względem stopnia trudności dokumentacji ale i terminowości "na wczoraj" przy jednoczesnym zachowaniu bardzo konkurencyjnych cen. Nie bez znaczenia pozostaje możliwość składania zleceń poprzez stronę www jak i dostępność do obsługi klienta zawsze miłych Pań. Klienci BAS to klienci "na zawsze" - ze względu na zaawansowaną jakość świadczonych usług. Polecam!
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Natalia P. - opinia dodana 23-09-2016
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Uważam, że firma BAS jest w pełni profesjonalna. Niejednokrotnie korzystałam z jej usług i do tej pory nigdy się nie zawiodłam. Polecam jej usługi!
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Michał K. - opinia dodana 23-09-2016
    Klient współpracuje od 15-06-2015
    Średnia ocena klienta:
    (4.25)
    Świetnie działa system zleceń przez Internet, z góry określony termin realizacji, brak zbędnych utrudnień w zakresie dostarczania w formie elektronicznej tłumaczeń przysięgłych. Ogólnie doskonale i godne polecenia
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Bartosz O. - opinia dodana 21-09-2016
    Klient współpracuje od 02-07-2015
    Średnia ocena klienta:
    (4.5)
    terminowość, jakość obsługi, fachowość, rozwiązania informatyczne, świetne rozwiązanie poprzez elektroniczną obsługę zleceń w firmie
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Kasia R. - opinia dodana 19-09-2016
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    Współpraca bardzo sprawna, kompetentna, godna polecenia.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Marek G. - opinia dodana 19-09-2016
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Jestem bardzo zadowolony zarówno z terminowości realizacji zleceń, jak i jakości samych tłumaczeń, dlatego od lat korzystam z usług Państwa firmy.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Anna L. - opinia dodana 30-08-2016
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Jasne zasady współpracy, miła obsługa, sprawna komunikacja - w przyszłości planuję korzystać z Państwa usług.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Paulina N. - opinia dodana 29-08-2016
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Bardzo miła obsługa konsultantów, szybkie działanie , stały kontak, rewelacja !!! Jestem bardzo zadowolona, aby tak dalej:)
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Alicja K. - opinia dodana 22-07-2016
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    Współpraca przebiegła sprawnie. Kontakt telefoniczny i mailowy - co usprawnia proces. Na pewno skorzystam ponownie.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Lidia J. - opinia dodana 20-07-2016
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Sprawnie, miło, szybko i profesjonalnie. .................................................................................................................................
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Krzysztof Z. - opinia dodana 15-07-2016
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Profesjonalna obsługa klienta oraz świetnie przygotowany tłumacz który był gotowy do realizacji zlecenia nawet jesli różniło się ono on pierwotnie zdefiniowanego zlecenia. Postawa pracowników firmy BAS jest godna naśladowania.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Magdalena K. - opinia dodana 14-07-2016
    Klient współpracuje od 04-12-2013
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Jestem zadowolona,gdyż niejednokrotnie w bardzo krótkim czasie jesteśie Państwo w stanie zdziałać cuda :)
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Anna Z. - opinia dodana 06-07-2016
    Klient współpracuje od 01-07-2016
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Sprawnie, szybko, tanio i profesjonalnie. Bardzo miła obsługa, jestem zadowolona i na pewno nie raz skorzystam z usług świadczonych przez BAS. Zdecydowanie polecam.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Anna B. - opinia dodana 04-07-2016
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Już wcześniej korzystaliśmy z Państwa usług - pełna satysfakcja. Będziemy kontynuować współpracę.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Mirosław S. - opinia dodana 29-06-2016
    Klient współpracuje od 26-11-2015
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    Zawsze zależy mi na szybkiej realizacji zlecenia, strona BAS to spełnia, dlatego jestem z niej bardzo zadowolona
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Piotr W. - opinia dodana 27-06-2016
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Bardzo szybko, profesjonalnie, fachowo. Tłumaczenie zostało dostarczone przed terminem. Cena dość wysoka w porównaniu do innych ofert, ale koniec końców uważam, że warto
    Branża klienta: klient indywidualny pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Anna K. - opinia dodana 20-06-2016
    Klient współpracuje od 07-10-2014
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    Szybkość realizacji, profesjonalizm, doradztwo. Jesteśmy bardzo zadowoleni z współpracy z firmą Bas.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Iza C. - opinia dodana 15-06-2016
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Świetna współpraca, szybko i profesjonalnie. Dobry pomysł z systemem punktowym. Jestem bardzo zadowolona z usług biura. Polecam!
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Piotr P. - opinia dodana 02-06-2016
    Klient współpracuje od 14-07-2015
    Średnia ocena klienta:
    (4.5)
    bezproblemowo, szybki kontakt po zleceniu realizacji zadania, możliowość tłumaczenie tekstów w kilku językach naraz (zdarzyło się, że jeden dokument był sporządzony i po rosyjsku i po białorusku), profesjonalna obsługa klienta.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Aleksander R. - opinia dodana 02-05-2016
    Klient współpracuje od 28-04-2016
    Średnia ocena klienta:
    (4.5)
    Tak jak wskazano wyżej, nasza firma bardzo docenia tempo i terminowość realizowanych przez BAS zleceń. Jakość tłumaczenia nie pozostawia żadnych zastrzeżeń i jest na najwyższym poziomie. Jak najlepsze zdanie wyrażamy też o jakości i trybie obsługi klienta.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Dominika C. - opinia dodana 11-04-2016
    Klient współpracuje od 16-06-2015
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    Bardzo podoba mi się łatwość w zlecaniu tłumaczeń, system jest naprawdę prosty, dodatkowo po każdym złożeniu zlecenia dostaję mailowe potwierdzenie. Co jeszcze zwróciło moją uwagę to możliwość powrotu do poprzednich tłumaczeń, oraz do wystawionych faktur. Wszystko to mogę zrobić przez swoje konto w BAS.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Ambroziak A. - opinia dodana 06-04-2016
    Klient współpracuje od 16-12-2013
    Średnia ocena klienta:
    (4.25)
    Układa się ona bardzo dobrze, zlecenia są realizowane szybko i terminowo. Corocznie w okolicy grudzień/styczeń można zamówić kalendarze BAS, co jest bardzo dobrą akcją promocyjną dla Państwa firmy.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Jacek B. - opinia dodana 04-04-2016
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Współpraca z BAS bez zarzutu, kompetentnie, pomocnie, zawsze na czas, bardzo miła obsługa, przejrzysty system elektronicznego składania zleceń.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Zygmunt M. - opinia dodana 31-03-2016
    Klient współpracuje od 09-02-2016
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Solida współpraca, terminowa współpraca. Wysoka jakość obsługi konsultacyjnej oraz przyjmowania zleceń.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Zygmunt M. - opinia dodana 23-03-2016
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    Na chwilę obecną (współpracujemy od niedawna) uważam, że z firmą BAS bardzo dobrze się współpracuje. Firma sprawia wrażenie sprawnie i solidnie działającej. Wierzę, że to nie tylko pierwsze wrażenie ;-)
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Zuzanna . - opinia dodana 07-03-2016
    Klient współpracuje od 28-10-2011
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Bardzo wygodna platforma zleceń z dużą ilością języków. Obłsuga indywidualna i elastyczność.Archiwum zleceń jest zdecydowanie dużym plusem. Ceny nieco większe niż na rynku, ale moja firma woli wygodne rozwiązanie
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Alicja T. - opinia dodana 29-02-2016
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Było to moje pierwsze zlecenie ale oceniam wspólpracę bardzo pozytywnie. Miło, profesjonalnie, terminowo, fachowo. Jeśli w przyszłości bedę potrezbowałą skorzystać z Państwa usług napewno wybiorę Państwa firmę.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Mariola S. - opinia dodana 29-02-2016
    Klient współpracuje od 05-01-2016
    Średnia ocena klienta:
    (4)
    Najważniejszą rolę odgrywają dla mnie jakość obsługi klienta i usługi. Terminowość oraz łatwość załatwiania spraw powodują oszczędności czasu i brak stresu.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Inez S. - opinia dodana 29-02-2016
    Klient współpracuje od 08-05-2015
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    w sprawie tłumaczeń kontaktuję się z Panią Dorotą Cywińską - Burską. Pani Dorota jest zawsze uprzejma i pomocna. Tłumaczenia są realizowane w trybie ekspresowym.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Sylwia S. - opinia dodana 22-02-2016
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Przemiły kontakt, szybka i fachowa obsługa. Wycena złożonego zlecenia nastapiła bardzo szybko co przy usłudze tłumaczenia ma największe znaczenie. Godny polecenia.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Barbara M. - opinia dodana 02-02-2016
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Nie mam zastrzeżeń. Posiadają Państwo kompleksową obsługę w obszarach które nas interesują. zapewne będziemy korzystać z usług tłumaczeniowych jak i BAS Kreacja.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Agnieszka B. - opinia dodana 13-01-2016
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Biorąc pod uwagę minimalny zakres zlecenia, który polegał bardziej na "stemplu" niż merytoryce bardzo dobra.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Dariusz R. - opinia dodana 07-01-2016
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Bardzo dobra!Polecam! Zawsze wszystko na czas , fachowość na 6 i obsługa bardzo dobra. Korzystam już ponad trzy lata i polecam innym.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Zaneta S. - opinia dodana 21-12-2015
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (4.5)
    Szybka obsługa, fachowe i rzetelne podejscie do klienta, cierpliwośc konsultanów............................................................................................................................................................................................................................
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Piotr K. - opinia dodana 16-12-2015
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    ogolnie pozytywnie - skorzystam w przyszlosci.. ..................................................................................................
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Jacek M. - opinia dodana 16-12-2015
    Klient współpracuje od 13-04-2007
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Terminowość, wysoka jakość obsługi oraz fachowość i pomoc konsultantów, nie znam rozwiązań technicznych
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Aneta G. - opinia dodana 07-12-2015
    Klient współpracuje od 30-11-2015
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    Bardzo profesjonalne podejście do klienta, terminowa realizacja zlecenia, szybkość działania , polecam
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Lilia S. - opinia dodana 02-12-2015
    Klient współpracuje od 23-05-2013
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Jest to firma godna polecenia ze względu na jakość obsługi, terminowe wykonywanie zleceń, jakość tłumaczeń. Nie bez znaczenia jest też możliwość wyceny przy pomocy strony internetowej.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Elżbieta P. - opinia dodana 01-12-2015
    Klient współpracuje od 23-03-2015
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Wciąż jestem pod wrażeniem, jakości, perfekcji w komunikacji i zrozumienia potrzeb klienta. Często tłumaczenia są prze wyznaczonym terminem. Bardzo się cieszę, że nawiązałam współpracę. Serdeczne podziękowania dla zespołu. W imieniu Zarządu Spółki Elektro A-Z, Elżbieta Piwowarczyk
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Marcin E. - opinia dodana 30-11-2015
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (4.5)
    Jestem bardzo zadowolony (szczególnbie z jakości tłumaczenia), ale nie chce mi się wymyslac wypracowania na sto znaków i to właśnie składam jako zastrzezenie.
    Branża klienta: klient indywidualny pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Kordian G. - opinia dodana 27-11-2015
    Klient współpracuje od 30-06-2015
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Posiadacie dobry serwis internetowy ,dobre biuro obsługi klienta i sprawnie działający serwis .Tematyka tłumaczeń dotyczyła nowatorskiego postępowania medycznego z którym tłumacz sobie poradził.
    Branża klienta: klient indywidualny pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Malgorzata F. - opinia dodana 20-11-2015
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Brdzo dobre i szybkie tlumaczenie.Bardzo mila obsluga. Cena tlumaczen jest rowniez prawidlowa. Polecam ta firme.
    Branża klienta: klient indywidualny pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Adriana D. - opinia dodana 18-11-2015
    Klient współpracuje od 09-03-2015
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Bardzo rzetelna obsługa. Zawsze pomocni. Droga jaka nalezy przesysłać zlecenia jest przejrzysta i oczywista.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Krzysztof G. - opinia dodana 18-11-2015
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Bardzo dobry kontakt. Szybkie i profesjonalne tłumaczenie. Firma rzetelnie podchodzi do obsługi zleceń.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Patrycja N. - opinia dodana 16-11-2015
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (4.25)
    Profesjonalne podejście do klienta. Duże zaangażowanie w wykonywane zlecenie. Chęć usatysfakcjonowania klienta.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Małgorzata K. - opinia dodana 16-11-2015
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z firma BAS. Wzorowy kontakt z firmą, możliwość rozmowy telefonicznej w sprawie tłumaczenia w każdym momencie.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Jacek W. - opinia dodana 29-10-2015
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    jak najbardziej pozytywna, tłumaczenie fachowe, termin realizacji dotrzymany, obsługa z Państwa strony bardzo miła i profesjonalna
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Łukasz N. - opinia dodana 28-10-2015
    Klient współpracuje od 16-10-2015
    Średnia ocena klienta:
    (4)
    Polecam ze względu na terminowość i jakość obsługi konsultantów. Na bardzo dobrą ocenę zasługuje również system informatyczny, który w znaczącym stopniu ułatwia obsługę zleceń.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Joanna R. - opinia dodana 26-10-2015
    Klient współpracuje od 19-06-2012
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Super miła obsługa:) Możliwość szybkiego tłumaczenia. Dostepność konsultantów. I miłe niespodzianki w postacii punktów premii które można wymienić na fajne nagrody.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Kamila H. - opinia dodana 22-10-2015
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    przyjazny i prosty system składania zleceń , szybka realizacja zlecenia. Sprawnie i bez problemów, po pierwszym zleceniu miłe zaskoczenie, na pewno skorzystam w przyszłości.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Magdalena . - opinia dodana 16-10-2015
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Bardzo pomocna Pani Konsultantka, terminowe wykonanie tłumaczenia, zgodne z nietypowymi wytycznymi. Oceniam współpracę bardzo pozytywnie.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Jacek C. - opinia dodana 06-10-2015
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Bardzo solidna firma. 100% satysfakcji. Przemiły kontakt, profesjonalna obsługa. Wszystko na najwyższym poziomie.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Agata Z. - opinia dodana 02-10-2015
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Firma BAS, którą znalazłam przypadkiem przez internet bardzo sprawnie zrealizowała moje tłumaczenie dotyczące przetłumaczenia świadectwa ukończenia szkoły na język angielski. w 100% poleca firmę BAS.
    Branża klienta: klient indywidualny pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Magdalena W. - opinia dodana 29-09-2015
    Klient współpracuje od 19-04-2010
    Średnia ocena klienta:
    (4.5)
    bardzo dobra współpraca. Terminowosć i idealny system zleceń online. Łatwosć w dostępie do usług tłumaczeń oszczedza nasz czas
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Agnieszka R. - opinia dodana 28-09-2015
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Sparwnie, profesjonalnie, milo i na czas! dziekuje!
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Wioleta C. - opinia dodana 23-09-2015
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    Wysoko oceniam świadczone usługi, tłumaczenie było wykonywane szybko i rzetelnie. Bardzo wygodne rozwiązanie, możliwość złożenia zamówienia i przesłania tekstu do tłumaczenia poprzez profil klienta, terminowość realizacji zleceń.
    pokaż pełną ankietęszczegóły
  • Nowy klient
    Daniel H. - opinia dodana 21-09-2015
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    Tłumaczenie wykonane profesjonalnie i na czas. Szkoda że nie została zachowana forma układu jak oryginału. Podsumowując wszystko ok.